Technische Fiche:
Sticks Classic
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: | 33.0 % | Vitamine A: | 10000 IE/kg | |
Ruw vet: | 4.0 % | Vitamine D3: | 2000 IE/kg | |
Ruwe celstof: | 6.0 % | Vitamine E: | 200 mg/kg | |
Ruwe as: | 6.0 % | Vitamine C: | 200 mg/kg | |
Koper-II-sulfaat pentahydraat/koper: | 2.5 mg/kg | |||
Fosfor, totaal: | 0.60 % | Bruto Energie: | 17.5 MJ/kg | |
Calcium: | 6.0 g/kg | Verteerbare Energie: | 15.0 MJ/kg | |
Natrium: | 0.8 g/kg | Metaboliseerbare Energie: | 13.4 MJ/kg |
Samenstelling
Granen en daarvan afgeleide producten - oliehoudende zaden, oliehoudende vruchten en daarvan afgeleide producten (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen) - vis en andere waterdieren en daarvan afgeleide producten - mineralen en daarvan afgeleide producten
Toevoegingsmiddelen
Vitaminen | Vitamine E-RRR-alfatocoferylacetaat (3a700): 200 mg/kg; Vitamine D3 (3a671): 2000 IE/kg; Vitamine A (3a672a): 10000 IE/kg; Vitamine C (3a312): 200 mg/kg |
---|---|
Spoorelementen | Koper(II)sulfaat, pentahydraat - Koper (3b405): 2,5 mg/kg; Ijzer(II)sulfaat, monohydraat - Ijzer (3b103): 100 mg/kg; Zinksulfaat, monohydraat - Zink (3b605): 30 mg/kg; Mangaan(II)sulfaat, monohydraat - Mangaan (3b503): 15 mg/kg; Natriumseleniet - Selenium (3b801): 0.25 mg/kg |
Conserveermiddel | Citroenzuur (1a330): 50 mg/kg |
Antioxidanten | Butylhydroxytolueen (E321): 62.5 mg/kg; Propylgallaat (E310): 50mg/kg; Tocoferolextracten van plantaardige oliën (1b306(i)): 25 mg/kg |
Gebruiksaanwijzing
Koel en droog bewaren, voederen naar nutritionele behoefte, niet overvoederen
Beschikbaarheid
Sticks Classic is per verpakking van 10.0 kg beschikbaar in de volgende afmetingen:
Artikelnummer | Artikel | Afmeting |
---|---|---|
600018 | Sticks Classic | 3,0 mm |
Houdbaarheid
Dit product wordt geproduceerd 24 maanden voor de datum van minimum houdbaarheid zoals vermeld op de verpakking.
Gebruik
Bevat vismeel - niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers Het gelijktijdige gebruik van verschillende organische zuren of zouten daarvan is gecontra-indiceerd wanneer een of meer daarvan aan of nabij het maximaal toegestane gehalte worden gebruikt.