Technische Fiche:
Forel HEXCA
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: | 44.0 % | Vitamine A: | 15000 IE/kg | |
Ruw vet: | 22.0 % | Vitamine D3: | 2000 IE/kg | |
Ruwe celstof: | 1.8 % | Vitamine E: | 200 mg/kg | |
Ruwe as: | 6.2 % | Vitamine C: | 200 mg/kg | |
Koper-II-sulfaat pentahydraat/koper: | 2.5 mg/kg | |||
Fosfor, totaal: | 0.85 % | Bruto Energie: | 22.2 MJ/kg | |
Calcium: | 9.9 g/kg | Verteerbare Energie: | 20.2 MJ/kg | |
Natrium: | 3.7 g/kg | Metaboliseerbare Energie: | 18.1 MJ/kg |
Samenstelling
vismeel - sojabonen, getoast (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen) - sojaolie - haemoglobinepoeder - erwten - tarwegluten - tarwebloem - visolie - maïsgluten - soyavoer (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen)
Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten | BHA (E320): 11,4 mg/kg; BHT (E321): 90 mg/kg; Ethoxyquin (E324): 48 mg/kg |
---|---|
Vitaminen | Vit E-RRR-alfatocoferylacetaat (3a700): 200 mg/kg; VitD3 (E671): 2000 IE/kg; Vit A (3a672a): 15000 IE/kg; Vit C (E300): 200 mg/kg |
Spoorelementen | Koper(II)sulfaat, pentahydraat (E4): 2,5 mg/kg; Ijzer(II)sulfaat, monohydraat (E1): 100 mg/kg; Zinksulfaat, monohydraat (E6): 30 mg/kg; Mangaan(II)sulfaat, monohydraat (E5): 15 mg/kg; Natriumseleniet (E8): 0.25 mg/kg |
Kleurstoffen met inbegrip van pigmenten | canthaxanthine (E161g): 25 mg/kg; astaxanthine (E161j): 75 mg/kg |
Gebruiksaanwijzing
Koel en droog bewaren, voederen naar nutritionele behoefte, niet overvoederen
Beschikbaarheid
Forel HEXCA is per verpakking van 25.0 kg beschikbaar in de volgende afmetingen:
Artikelnummer | Afmeting |
---|---|
4800 | 4,5 mm |
4810 | 6,0 mm |
4820 | 8,0 mm |
Houdbaarheid
Dit product wordt geproduceerd 12 maanden voor de datum van minimum houdbaarheid zoals vermeld op de verpakking.
Gebruik
Bevat vismeel - niet geschikt voor vervoedering aan herkauwers Bevat bloedproducten - mag niet aan herkauwers worden vervoederd
Foto
