Pick your language - Kies uw taal - Choisissez voter langue - Wählen Sie Ihre Sprache

 

JOOSEN-LUYCKX AQUA BIO

Oude Kaai 26

2300 Turnhout

België

 

Tel: +32(0)14 47 27 10

Fax: +32(0)14 42 09 24

info@aquabio.be

Onze Koi-voeders zijn in hoofdzaak ontworpen om nutritioneel het allerbeste te kunnen bieden aan o.a. waardevolle koi. Dat deze voeders zich logischerwijze in een hogere prijsklasse bevinden is voor de echte koi-liefhebber vaak van ondergeschikt belang als daarmee in belangrijke mate de gezondheid van de dieren gewaarborgd is.

Ten opzichte van onze andere voeders werd voornamelijk aandacht besteed aan een veel hogere dosering van de vitamines (behalve de spirulina korrel). Het gehalte aan vitamine C en vitamine E bedraagt respectievelijk 300 en 200 mg/kg. Zowel vitamine C als E hebben een belangrijke functie in het activeren van het immuunsysteem. Vitamine E speelt bovendien ook een belangrijke rol in de voortplantingscyclus van vissen en fungeert bovendien ook als anti-oxidant.

Naast de vitaminering werd voor sommige voeders ook het eiwit- en energiegehalte opgetrokken. Bovendien werden aan de koi-voeders ook natuurlijke attractantia toegevoegd die de eetlust van uw vissen uitermate bevorderen.

Volgende koi-voeders zijn in ons gamma aanwezig:

Wheat-Germ
Wintervoeder
Immuno-Actif
Koi Spirulina
Koi Astax
Koi Capsanthine